WELKOM BIJ HB MACHINERY :: VOOR MEER INFO BEL :: 06 250 482 13 :: ZOEKT U IETS SPECIAALS OF WILT U EEN MACHINE VERKOPEN BEL GERUST :: 06 250 482 13

Welkom bij HB-Machinery

Wij zijn een onderneming die bemiddelen bij inkoop en verkoop van machines. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u perfect adviseren. Daarbij gaat het vooral om gebruikte machines. Wij bemiddelen veel op het gebied van kranen, dieplepels, maaiers en tracktoren en ander rijdend materieel. WIj hebben een breed netwerk van bedrijven om machines in te kopen.

Transportinformatie
HB Machinery kan u van dienst zijn bij het faciliteren van weg, water en trein transport. De afgelopen decennia heeft HB Machineryveel ervaring opgedaan in het aanbieden van transportmogelijkheden voor de klant. Een extra service die hierbij aangeboden wordt is het meestal kosteloos laden van grote en kleine machines in huiftrailers, diepladers en containers. Daarbij kunnen onze monteurs indien nodig de machine vakkundig demonteren en verladen. Als u een meer gedetailleerde specificatie van de transportkosten wilt achterhalen dan kunt u ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Benodigde documenten
Bij de meeste machines die door ons aangeboden worden levert HB Machinery de benodigde CE, export, Eur1 en Certificaat van Oorsprong documenten.

Keuringen en inspectie
HB Machinery biedt u de mogelijkheid om alle machines gekeurd af te leveren. Door onze directe contacten met gecertificeerde keuringsinstanties in Nederland, Duitsland en Oostenrijk kunnen wij de machines keurings klaar maken en gecertificeerd af te leveren.

Betalingsmogelijheden
HB Machinery accepteert de volgende betalingsmogelijkheden:
- Per bank
- Contant

 

 

Marconistraat 2 | 7651 DG | Tubbergen | info@hb-machinery.nl